Έλενα Ράπτη: Αποκαλύπτει στην Σάσα Σταμάτη αν είναι έγκυος!

Η Έλενα Ράπτη μας αιφνιδίασε όλους το περασμένο καλοκαίρι, όταν ξαφνικά αποκάλυψε στα social media ότι παντρεύτηκε τον σύντροφο της, Κίμωνα Μπάλλα! Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας ήρθε στην Αθήνα και παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στην δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη. Η Έλενα Ράπτη μίλησε για τον γάμο της, για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης ενώ σχολίασε και αυτό που έγινε πριν μερικές ημέρες σε κινηματογραφική προβολή της ταινίας Τζόκερ.

Το πιο μεγάλο όνειρο, τον γάμο σας, τον κρατήσατε μυστικό. Γιατί;

Ο γάμος μας έγινε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Πήρα λοιπόν την απόφαση να μείνει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί δεν ήθελα να είναι μέρος της δημόσιας συζήτησης την προεκλογική περίοδο. Ούτε ήθελα να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνιακά στον πολιτικό μου αγώνα. Ήταν μια προσωπική στιγμή, που την κρατήσαμε δική μας στον χρόνο που έπρεπε.

Πώς πάει ο έγγαμος βίος;

Διανύει λίγους μήνες και πάει περίφημα. Δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Απλά προστέθηκε σε αυτή η κοινή μας ζωή και περισσότερα σχέδια για το μέλλον. Είναι ένας γάμος σαν όλους τους άλλους.

Καταφέρνετε να κρατάτε τα φώτα μακριά από τον γάμο σας;

Συνήθως όχι. Όλο και κάτι βρίσκω σε κάποια δημοσίευση στα έντυπα και στον ηλεκτρονικό Τύπο. Θέλουμε να κρατήσουμε την ιδιωτική μας ζωή ιδιωτική. Υπάρχουν ειδήσεις πολύ πιο ενδιαφέρουσες από μια φωτογραφία του γάμου μας.

Πολλοί λένε πως η Έλενα είναι έγκυος. Μήπως είναι αλήθεια και θα μείνει και αυτό μυστικό;

Θα σας πω ότι, ακόμη και μυστικό να ήταν, μάλλον δύσκολα θα έμενε κρυφό για καιρό!

Σας βρίσκει σύμφωνη ο έλεγχος από την Αστυνομία στις προβολές της ταινίας «Τζόκερ»;

Μια αστυνομική επιχείρηση για αυτή την αιτία φαίνεται με μια πρώτη ματιά να είναι υπερβολική, από την άλλη πλευρά, ωστόσο, θεωρώ πως θα πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος για την τήρηση της σήμανσης των ηλικιών από τις επιχειρήσεις θεάματος. Υπάρχει λόγος που μπαίνουν όρια ηλικίας στα προγράμματα και τις προβολές της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Αν πρέπει να αλλάξουμε τα όρια ή τη διαδικασία της απόφασης για τη σήμανση των ταινιών, μπορούμε να το συζητήσουμε. Αλλά το να μένουμε απαθείς και να κατηγορούμε ενέργειες που αποσκοπούν στην εφαρμογή του νόμου είναι μια επικίνδυνη συζήτηση.

Τελικά, ο μικρός Παναγιώτης ταξιδεύει για Αμερική. Πώς νιώθετε;

Νιώθω ανακούφιση, όπως όλοι οι Έλληνες. Πετύχαμε ως λαός μια μικρή πρώτη νίκη δίνοντας ελπίδα στον μικρό Παναγιώτη. Και στον αγώνα αυτόν στάθηκαν αλληλέγγυοι όλοι οι Έλληνες, η φαρμακευτική εταιρεία που παράγει το φάρμακο και το νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αμερική. Και βεβαίως ο υπουργός Υγείας, που έδειξε πως δεν είναι όλα πολιτική και ότι η ανθρωπιά έχει πάντοτε προτεραιότητα.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More