Έλενα Ράπτη: Έγινε νονά! Φωτογραφίες

Η Έλενα Ράπτη έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής της με την πολιτική να κρατά την πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή αποφεύγοντας να μιλά δημόσια γι’ αυτήν. Ωστόσο, αυτή τη φορά η χαρά και ενθουσιασμός της γνωστής πολιτικού ήταν τόσο μεγάλα, που δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί τα νέα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Η Έλενα Ράπτη έγινε νονά της κόρης της ξαδέρφης της, γεγονός που τη χαροποίησε ιδιαίτερα! Για αυτή την σημαντική ημέρα η ίδια επέλεξε μία κομψή τουαλέτα σε απόχρωση του ροζ , ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα ενώ τα μαλλιά της έπεφταν ελαφρώς κυματιστά πάνω στους ώμους της. Η όμορφη πολιτικός δημοσίευσε στο προφίλ της αρκετές φωτογραφίες από το μυστήριο της βάφτισης, με τους followers της να της αφήνουν τις πιο θερμές ευχές τους.

“Η ξαδελφούλα μου Σάντυ και ο σύζυγος της Χρήστος μου έκαναν την τιμή να βαφτίσω την κορούλα τους και ανηψούλα μου. Η νεραιδούλα μας βαφτίστηκε Χριστίνα – Χρυσάνα. Πήρε τα ονόματα από τις υπέροχες γιαγιάδες της. Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου στη Βούλα. Εύχομαι να είναι υγιής, καλότυχη κι ευλογημένη”, ήταν τα λόγια της περήφανης νονάς.

Δες φωτογραφίες:

Να σας ζήσει!

Read More

And More