Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Από την πρώτη επίσημη εμφάνιση, στον πολιτικό γάμο! Το χρονικό της «αθόρυβης» σχέσης

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος. Όπως γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, καθώς το ζευγάρι επέλεξε να βιώσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή διακριτικά, αφού ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει με λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. 

Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, ένωσαν τις ζωές τους μετά από μια σχέση ετών. 

Γιάννης Μπρατάκος – Έλενα Ράπτη: Η στιγμή που αποκαλύφθηκε η σχέση τους

Η σχέση του ζευγαριού αποκαλύφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 όταν ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η Έλενα Ράπτη είχε την ευκαιρία να περπατήσει με τον σύντροφό της στην πόλη όπου γεννήθηκε και πολιτεύεται επί χρόνια. 

Τον Απρίλιο του 2023 η Έλενα Ράπτη σε εμφάνισή της στην εκπομπή Happy Day είχε απαντήσει για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας πως διανύει μια ευτυχισμένη εποχή δίπλα στον Γιάννη Μπρατάκο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ ευτυχισμένη» είπε με χαμόγελο η Έλενα Ράπτη, χωρίς ωστόσο να θέλει να επεκταθεί περαιτέρω σε λεπτομέρειες σχετικές με την προσωπική της ζωή.

Γιάννης Μπρατάκος και Έλενα Ράπτη λατρεύουν τα ταξίδια, αφού εκτός από τις καλοκαιρινές διακοπές, τους έχουμε δει μαζί και σε χειμερινές αποδράσεις, όπως την πιο πρόσφατη στη Μάνη.

Το περσινό Πάσχα η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος είχαν βρεθεί στη Μύκονο. Σε μια από τις βραδινές τους βόλτες στα σοκάκια του νησιού, η κάμερα του Mykonos LiveTV είχε καταγράψει το ερωτευμένο ζευγάρι.

Γιάννης Μπρατάκος – Έλενα Ράπτη: Οι εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, το ζευγάρι ξεκίνησε τις κοινές εμφανίσεις στην πόλη, δείχνοντας μια προτίμηση στο κέντρο της Αθήνας. Γιάννης Μπρατάκος και Έλενα Ράπτη περνούν συχνά τον ελεύθερο χρόνο τους στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου καθημερινά συναντιούνται σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σε πολλές από τις κοινές τους βόλτες ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί απαθανατίζοντας το ζευγάρι.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Γιάννης Μπρατάκος συνόδευσε την Έλενα Ράπτη στην Ηρώδου Αττικού με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του νέου υπουργικού Συμβουλίου.

Γιάννης Μπρατάκος και Έλενα Ράπτη διανύουν τις πρώτες ημέρες ως παντρεμένοι! Το ζευγάρι εξακολουθεί να μοιράζεται την προσωπική του ζωή με ελάχιστους ανθρώπους από το περιβάλλον του, αφού ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει τα media με την σχέση του.

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Read More

And More