Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον πολιτικό γάμο τους – Φωτογραφίες TLIFE

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, δυο μήνες σχεδόν μετά τον μυστικό πολιτικό γάμο τους.

Πιο συγκεκριμένα, η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τα τελευταία Φεγγάρια» με τον Στέφανο Κυριακίδη και την Άντζελα Γκερέκου στο θέατρο Coronet.

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος απόλαυσαν την παράσταση από τις πρώτες θέσεις και στη συνέχεια δεν δίστασαν να συγχαρούν από κοντά τους πρωταγωνιστές και να ποζάρουν μαζί με την Άντζελα Γκερέκου.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και η σχέση τους έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2022 με δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, όπου βλεπόντουσαν συχνά κι εκεί ήρθαν πιο κοντά.

Στις 20 Απριλίου του 2023 έκλεισαν ένα χρόνο μαζί, ενώ η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν στη Θεσσαλονίκη, στην… έδρα της Έλενας Ράπτη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης. 

Ο γάμος τους ήταν πολιτικός κι έγινε σε πολύ στενό κύκλο στο δήμο Αθηναίων, με μάρτυρες πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και ήταν ο τελευταίος γάμος που τέλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης ως δήμαρχος Αθηναίων. 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More