Έλενα Ράπτη: Η απάντηση της Σήλιας Κριθαριώτη για το see - through νυφικό

Έλενα Ράπτη: Η απάντηση της Σήλιας Κριθαριώτη για το see – through νυφικό | tlife.gr

Τον εκλεκτό της καρδιάς της και άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας Κίμων Μπάλλα παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή σε μοναστήρι στη Θεσσαλονίκη η Έλενα Ράπτη. Η γνωστή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε μυστικά στις 19 Μαΐου τον αγαπημένο της Κίμωνα και αρκετό καιρό μετά αποφάσισε να μοιραστεί το ευχάριστο νέο με τον κόσμο.

Με μια φωτογραφία όπου κρατούσε τρυφερά το χέρι του συζύγου της (γυρισμένοι και οι δυο πλάτη) στα social media, η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, ζώντας μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Λίγο αργότερα μάλιστα κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία με το see through νυφικό της, από τον οίκο Celia Kritharioti.

Ωστόσο, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε απεικόνιζε την γνωστή βουλευτή με το νυφικό που επέλεξε, αλλά χωρίς τις τελικές λεπτομέρειες και τη λευκή μουσελίνα που μπήκε από μέσα ώστε να μην υπάρχει διαφάνεια στην εντυπωσιακή haute couture δημιουργία. Η γνωστή σχεδιάστρια, μάλιστα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το νυφικό που είδαμε στην πρόβα δεν ήταν το τελικό νυφικό που φόρεσε η βουλευτής.

«Το σύνηθες είναι στις πρόβες να δοκιμάζονται τα νυφικά της κολεξιόν, ντυμένα με μεταξωτή μουσελίνα στο χρώμα του δέρματος, ώστε να αναδεικνύονται οι λεπτομέρειες της δαντέλας και του κεντήματος. Στη συνέχεια η νύφη επιλέγει το χρώμα της μουσελίνας ανάλογα με την περίσταση.  Στην περίπτωση της Έλενας Ράπτη, επιλέγει άσπρη μουσελίνα προκειμένου να ταιριάζει με την κατανυκτική ατμόσφαιρα του μοναστηριού, όπου τελέστηκε το μυστήριο», έγραψε χαρακτηριστικά η Σήλια Κριθαριώτη.

Το ονειρεμένο μακρύ νυφικό της Έλενας Ράπτη είχε τούλι με διαφάνειες και γαλλικές δαντέλες κεντημένες στο χέρι και συνοδευόταν από μακριά κουάφ από μεταξωτό πουαντιγιέ τούλι και είχε έναν αριστοκρατικό αέρα!

Κούκλα στο γάμο της η Έλενα Ράπτη!

READ more