Έλενα Ράπτη: Η συνάντηση με τον Γιώργο Πατούλη! Δες photo

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Με την ιδιότητά της αυτή συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με τον κ. Γεώργιο Πατούλη, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου, τον οποίο ενημέρωσε για την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» και παρουσίασε τα εργαλεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Στόχος της συνάντησης, η συνεργασία της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» με την ΚΕΔΕ, προκειμένου τα μηνύματα για την πρόληψη και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης να περάσουν μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση στην κοινωνία.

Read More

And More