Έλενα Ράπτη – Κίμων Μπάλλας: Ερωτευμένοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! [pics]

Έξι μήνες γάμου συμπλήρωσαν στις 19 Νοεμβρίου η Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας, οι οποίοι -αν και παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου- δημοσιοποίησαν το ευχάριστο νέο τρεις μήνες αργότερα.

«Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι όλα καλύτερα από πριν. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, πρέπει να είναι αυτός που ίσως ταιριάζει περισσότερο κοντά στο όνειρο που είχες από μικρή. Έτσι, το είχα πάντα στο μυαλό μου», είχε εξομολογηθεί η Έλενα Ράπτη στο Πρωινό τον περασμένο Οκτώβριο. «Ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και το θέλησα πραγματικά να προχωρήσω σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο “φύλακας άγγελός” μου», είχε συμπληρώσει.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την βουλευτή και τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν στην προσωπική ασφάλειά της, σε έξοδό τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκαν για καφέ με φίλους. Χαλαροί και ευδιάθετοι πέρασαν μερικές όμορφες στιγμές όλοι μαζί, ενώ στη συνέχεια έκαναν παρέα έναν περίπατο έως την πλατεία Αριστοτέλους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More