Έλενα Ράπτη – Κίμων Μπάλλας: Χριστούγεννα του… μέλιτος! Οι πρώτες γιορτές ως παντρεμένοι

Επτά μήνες μετά τον μυστικό γάμο τους, η Έλενα Ράπτη και ο σύζυγός της, Κίμων Μπάλλας συνεχίζουν να ζουν έναν ονειρικό έγγαμο βίο. Φέτος οι γιορτές για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον γοητευτικό άντρα της έχουν ένα ιδιαίτερο άρωμα. Είναι νεόνυμφοι, είναι ερωτευμένοι και η μαγεία των Χριστουγέννων αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την ευτυχία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, τα χριστουγεννιάτικα σχέδια τους είναι ξεχωριστά, αφού έχουν προγραμματίσει να μοιράσουν το πρόγραμμά τους ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα και στην Αθήνα. Η Έλενα Ράπτη ανυπομονεί να βρεθεί στον τόπο καταγωγής του συζύγου της, τα Τρίκαλα, αφού οι σχέσεις που διατηρεί τόσο με τη μητέρα όσο και με τα αδέρφια του είναι άριστες.

“Η θαλπωρή με την οποία την υποδέχθηκαν στην οικογένειά τους τη συγκινεί πάντα”, λένε άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον. Χριστούγεννα όμως δεν νοούνται χωρίς και τη δική της οικογένεια, τους γονείς της, την αδερφή της και τον ανιψιό της. Γι΄αυτό, όπως και κάθε χρόνο, θα μοιραστεί με τους οικείους της κάποιες γιορτινές μέρες. Φέτος όμως δεν θα είναι μόνη… Θα έχει στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της, Κίμωνα!

Οι δυο τους θα απολαύσουν μαγικές στιγμές και θα ζήσουν έναν… χριστουγεννιάτικο μήνα του μέλιτος!

Read More

And More