Έλενα Ράπτη: Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο πάρτι του 6χρονου βαφτισιμιού της! [pics]

Η μεγάλη αδυναμία της Έλενας Ράπτη στα παιδιά είναι γνωστή. Έτσι, λοιπόν, πριν μερικές μέρες, η βουλευτής και συντονίστρια της καμπάνιας “Ένας στα Πέντε” του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, μοιράστηκε στιγμές χαράς με τον 6χρονο βαφτισιμιό της, Στυλιανό, οι γονείς του οποίου διοργάνωσαν πάρτι για την ονομαστική του γιορτή, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Η Έλενα δεν γινόταν να απουσιάζει, καθώς λατρεύει τον βαφτισιμιό της, όπως κι εκείνος. Άλλωστε, η ίδια με τη μητέρα του πιτσιρικά, Στέλλα Μπότζα, εκτός από πολύ καλές φίλες, είναι και κουμπάρες. Η Στέλλα την έχει παντρέψει με τον Κίμωνα Μπάλλα, αλλά και η Έλενα εκείνη με τον δικό της σύζυγο.

Με casual style, η Έλενα Ράπτη έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Φορώντας grey jean, μαύρο t-shirt, leather jacket και lace up booties έλαμπε από ομορφιά, αποδεικνύοντας έτσι πώς για να είναι μια γυναίκα κομψή δεν χρειάζονται πολλά.

Ο φωτογραφικός φακός της απαθανάτισε σε όμορφες στιγμές μέσα στον χώρο του πάρτι, αλλά και κατά την αναχώρησή της προς το σπίτι της, όπου την περίμενε ο αγαπημένος της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More