Με τα παιδιά που τόσο αγαπάει πέρασε το απόγευμα του Σαββάτου η Έλενα Ράπτη. Η όμορφη πολιτικός βρέθηκε στον 6ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην οποία είναι συντονίστρια. Η βουλευτής της Θεσσαλονίκης έδειξε για ακόμη μια φορά τηςν ευαισθητοποίησή της σε κοινωνικά θέματα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Έλενα ενημέρωσε παιδιά και γονείς για το νέο εργαλείο της ελληνικής καμπάνιας, την ιστορία κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης» που δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν πότε ένα άγγιγμα ή ένα μυστικό είναι καλό και πότε κακό, πότε ένα δώρο γίνεται δωροδοκία και πώς μπορεί ένα παιδί να αποφύγει μια κατάσταση που απειλεί την ασφάλειά του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις ενώ αρκετές φορές τη συνοδεύει σε αυτές και ο σύντροφός της, Λούκας Γιώρκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ