Έλενα Ράπτη: Βόλτα για αγορές στη Θεσσαλονίκη μαζί με την μητέρα της! [pics]

Το 2019 φαίνεται πως είναι η χρονιά της! Ο λόγος για την Έλενα Ράπτη, η οποία τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε ότι άνοιξε το ομορφότερο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, αφού παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της, Κίμωνα Μπάλλα. Η γοητευτική βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να κρατήσει κρυφό το ευτυχές γεγονός από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού προτιμά ο κόσμος να μιλά για τη δουλειά της και όχι για τη σχέση της.

Η Έλενα Ράπτη βρήκε τον άνθρωπό της στο πρόσωπο του σωματοφύλακά της και οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι! Ο γάμος τους αποτελεί επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα, με την αγάπη τους να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Μπορεί η ίδια να προσπαθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος γύρω από αυτό το κομμάτι της ζωής της, όμως δεν κρύβεται, αφού τα μάτια της λάμπουν από ευτυχία!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Έλενα Ράπτη κατά τη διάρκεια της εξόρμησής της στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης μαζί με την μητέρα της και μια φίλη τους. Με casual look και φορώντας ελάχιστο make up, η Έλενα Ράπτη απόλαυσε τη βόλτα της, συνομίλησε με διάφορους πολίτες, ενώ παράλληλα μιλούσε στο κινητό, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Δες φωτογραφίες:

 

 

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More