Έλενα Τοπαλίδου: Κάνει πρόβα νυφικού, λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ετοιμάζουν με ανυπομονησία τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Το αγαπημένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 18 χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, η καταξιωμένη χορεύτρια αποκάλυψε μέσα από τα social media της ότι έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει πρόβα νυφικού. Η Έλενα Τοπαλίδου επέστρεψε από το supermarket μαζί με τα ψώνια της αλλά και το… νυφικό της!

Η σύζυγος του Νίκου Κουρή μας έδωσε και μια μικρή γεύση από το πώς θα είναι το φόρεμα που θα φορέσει στον γάμο της με τον Νίκο Κουρη σε περίπου 3 εβδομάδες.

«Λέγαμε ότι κάθε μέρα όλη τη χρονιά έχουμε κάτι να κάνουμε. Για τις 12 Δεκέμβρη δεν βρίσκαμε τίποτα να κάνουμε και λέμε δεν παντρευόμαστε; Τι να κάνουμε;». Σε σχετική ερώτηση η ίδια απάντησε: «Έχω νυφικό. Αυτός το ετοίμασε. Τι να πω; Είναι ωραίο, αλλά δεν θα πω. Θέλω να κρατήσω την έκπληξη για την εκκλησία» είχε αποκαλύψει η Έλενα Τοπαλίδου στην εκπομπή «Γεια Σου».

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164