Έλενα Τοπαλίδου: Οι νέες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου της με τον Νίκο Κουρή

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι «σφράγισε» τον έρωτά του μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο! Οι δύο ηθοποιοί έδειξαν να  απόλαυσαν και με το παραπάνω τον γάμο τους, καθώς τα τελευταία 24ωρα κάνουν συχνά αναρτήσεις με φωτογραφίες από την ιδιαίτερη μέρα.

Στη νέα της ανάρτηση, η Έλενα Τοπαλίδου δημοσίευσε στιγμιότυπα από το γαμήλιο πάρτι και τον χορό στην αγκαλιά του συζύγου της.

«Δοκιμές με θέμα τον έρωτα! Σε θέλω» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Έλενα Τοπαλίδου, εκφράζοντας έτσι για άλλη μια φορά τον έρωτά της προς το πρόσωπο του Νίκου Κουρή με τον οποίο έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλενα Τοπαλίδου είχε αποκαλύψει την στιγμή που ο Νίκος Κουρής της πρότεινε να παντρευτούνε: «Ξαφνικά μετά από χρόνια ανακαλύψαμε πράγματα που δεν καταλάβαινε ο ένας στον άλλον. Έτσι έγινε… Ήταν σαν να πατήσαμε μια έναρξη. Ήρθε ο Νίκος μια μέρα και μου είπε: “Έλενα έχω παραγγείλει το νυφικό σου”. Με τον γάμο βλέπω πράγματα στον Νίκο που δεν τα είχα προσέξει πριν», είχε εξομολογηθεί.

Read More

And More