Έλενα Τοπαλίδου: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδάκια» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Κουρή και τον γιο τους

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Έλενα Τοπαλίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Glow και την Μαρία Αραμπατζίδου, λίγο μετά τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή.

Η βραβευμένη χορεύτρια αλλά και ηθοποιός αναφέρθηκε στην ξεχωριστή ημέρα που έζησε με τον άντρα της ζωής της, στον μονάκριβο γιο της, Πέτρο ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά που ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

«Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Δε μου έχει επιτρέψει ποτέ να αναρωτηθώ αν δεν έχω κάνει κάτι καλά. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός. Καταρχάς, να πω ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε ότι εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει!» αναφέρει η Έλενα Τοπαλίδου για τον γιο της.

«Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά δεν πέτυχε. Και τώρα, αν μπορούσα, θα θέλαμε να κάνουμε άλλο ένα, πολύ. Κάθε παιδί, κάθε οικογένεια είναι ένας άλλος πλανήτης στο σύμπαν. Εγώ με τον Πέτρο αυτήν τη στιγμή νιώθω κάτι πέρα από πληρότητα και ο πόνος μου για ένα ακόμη παιδί δεν είναι για εμάς, αλλά γιατί θα ήθελα πολύ να έχει ένα αδερφάκι. Γιατί δεν έχει ούτε ξαδερφάκι. Αλλά ο ίδιος μπορεί και βρίσκει φίλους καρδιακούς, οπότε κάποια στιγμή σταμάτησα να αγχώνομαι και γι’ αυτό. Αλλά, ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Σήμερα πήρα αγκαλιά ένα μωρό και έκλαιγα μετά», εξομολογήθηκε η σύζυγος του Νίκου Κουρή.

«Στην πραγματικότητα στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση. Είναι γιατί τώρα είμαστε αυτοί που παντρεύτηκαν και τότε ήμασταν αυτοί που δεν παντρευτήκαμε. Έχει να κάνει με τη στιγμή. Το έχω πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα σε concept γάμου. Ήθελα πολύ να παντρευτώ τον Νίκο, να περάσουμε όμορφα, να τρελαθούμε στον χορό με τον Πέτρο στο γλέντι. Το μόνο άγχος μου ήταν να κυλήσει όμορφα η μέρα χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας αν κάτι δεν πέτυχε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Εγώ πέρασα υπέροχα! Τώρα βλέπω στολισμένα παντού και δε σκέφτομαι πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά περισσότερο τον γάμο» αναφέρει επίσης η Έλενα Τοπαλίδου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More