Έλενα Τσαγκρινού – Mike: Full in love μετά την επανασύνδεση! [pics]

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το χωρισμό, δύο από τους νέους και πολύ ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς τους αποφάσισαν είναι ξανά μαζί.

Ο λόγος για τον Mike και την Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία είχε λήξει τον Ιούλιο του 2018, και πλέον είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ράπερ είναι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμούν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος για τον οποίο δεν κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις και δεν μιλούν για το τρυφερό ειδύλλιο που ζουν.

Όπως φαίνεται, τα… σκαμπανεβάσματα που πέρασαν στη σχέση τους ανήκουν πια στο παρελθόν και οι δυο τους είναι καλύτερα από ποτέ. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, ενώ δεν αποκλείουν να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκαναν μια χαλαρή βόλτα, δείχνοντας full in love. Ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι ήταν ντυμένοι casual sport, έδειχναν ευδιάθετοι, ενώ δεν σταμάτησαν να γελούν κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More