Έλενα Τσαγκρινού – Mike: Παντού μαζί και τρελά ερωτευμένοι μετά την επανασύνδεση! [pics]

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το χωρισμό του, ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία είχε λήξει τον Ιούλιο του 2018. Πλέον, οι δυο νεαροί και πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ράπερ είναι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμούν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος για τον οποίο δεν κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις και δεν μιλούν για το τρυφερό ειδύλλιο που ζουν.

Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, ενώ δεν αποκλείουν να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη Γλυφάδα, όπου έκαναν μια χαλαρή βόλτα για αγορές, δείχνοντας full in love. Ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι ήταν ντυμένοι casual sport, έδειχναν ευδιάθετοι, ενώ ο ένας ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός και τρυφερός απέναντι στον άλλο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More