Έλενα Τσαγκρινού: Μιλάει στο TLIFE για την παρουσίαση των backstage του “The Voice”

Η Έλενα Ταγκρινού είναι το κορίτσι των Otherview αλλά εδώ και λίγες εβδομάδες έχει γίνει και το κορίτσι του The Voice Of Greece. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέλαβε ένα νέο ρόλο, αυτό της #VReporter του talent show του ΣΚΑΙ. Είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη αλλά την ενθουσιάζει και ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα live.

To TLIFE μίλησε με την Έλενα, λίγο μετά το γύρισμά της για το τελευταίο επεισόδιο των blind auditions του The Voice.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογαρφίες από τα παρασκήνια

“Είναι τόσο cool να περνάω χρόνο ως V Reporter με τις καταπληκτικές οικογένειες των αστεριών μας στο The Voice! Δηλώνω ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για την συνέχεια και την παρουσία μου δίπλα στους διαγωνιζόμενους”, μας λέει η Έλενα.

Συμμερίζεται την αγωνιά των παικτών; “Απίστευτα! Έχω περάσει και εγώ από πολλές κριτικές επιτροπές! Τους αισθάνομαι απόλυτα και όσο μπορώ τους χαλαρώνω στα backstage και on camera!”

Η Έλενα έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στη μουσική με το συγκρότημα. Τους βλέπουμε να εμφανίζονται αυτή τη σεζόν στο Box Athens μαζί με τις Μέλισσες και την Josephine. Ωστόσο, θα έπαιρνε μέρος σε ένα τέτοιο show; “Πολύ πιθανόν αν δεν ήμουν μαζί με τους Otherview κι έχοντας κυκλοφορήσει ήδη τόσα singles”, μας εξηγεί.


Ποιον coach όμως θα διάλεγε αν γύριζαν και οι 4 καρέκλες; “Όλοι με έχουν εντυπωσιάσει με το μυαλό τους! Έχει τρομερό ενδιαφέρον να τους βλέπεις να διεκδικούν παίκτες για την ομάδα τους με τόσο πάθος! Περνάνε καλά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα!Τους λάτρεψα όλους. Αδυναμία μου… η Ελενάρα!”


Read More

And More