Έλενα Τσαγκρινού: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της – «Θα το περάσουμε μαζί»

Έγκυος είναι η Έλενα Τσαγκρινού και η ευτυχία της δεν περιγράφεται με λόγια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο πως μετά τη δύσκολη στιγμή που είχε το περσινό καλοκαίρι με την αποβολή του μωρού της, εκείνη και ο σύντροφός της, Dj Stephan σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Έλενα Τσαγκρινού, λίγο μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories της για να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν. Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ακόμη μια φίλη της είναι έγκυος και είναι πολύ χαρούμενη που θα το περάσουν μαζί.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα.

Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

 

Read More

And More