Έλενα Τσαβαλιά: Η φωτογραφία με τον Μάρκο Σεφερλή και το τρυφερό μήνυμα για την 10η επέτειο γάμου τους!

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και ζουν μοναδικές στιγμές στο πλευρό του γιου τους, Χάρη, ο οποίο είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Σήμερα, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν επέτειο γάμου και συμπληρώνουν 10 χρόνια παντρεμένοι. Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη μέρα για το ζευγάρι, η ηθοποιός έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή φωτογραφία τους, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα αγάπης.

“…Βρίσκεις τις ομοιότητες…σέβεσαι τις διαφορές… του κρατάς το χέρι σφιχτά στα δύσκολα… χαμογελάς διπλά στα εύκολα… ακολουθείς τα όνειρά του… “χάνεσαι” στην αγκαλιά του… τον νοιάζεσαι… τον φροντίζεις… με δυο λόγια… τον αγαπάς… και ζεις μαζί του… ΔΕΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More