Έλενα Τσαβαλιά: Με δική της εκπομπή στην τηλεόραση – Αυτός θα είναι πρώτος καλεσμένος της!

Σε έναν διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε σύντομα την Έλενα Τσαβαλιά, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πρόκειται να αναλάβει δική της εκπομπή στην τηλεόραση.  Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαρίας Ανδρέου, από τα τέλη Μαρτίου, η ηθοποιός θα παρουσιάζει ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με τίτλο «Μεσημεριάτικα» στο Open Beyond και, μάλιστα, χθες πραγματοποιήθηκε το πρώτο γυρίσματα.

Ο πρώτος της καλεσμένος της δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», τον γάμο τους, τον γιο τους, αλλά και όλα όσα ταλανίζουν τον Έλληνα μέσα στην οικονομική κρίση.

Η εκπομπή στηρίζεται σε ιδέα του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη και δεν θα περιλαμβάνει δημοσιογραφικό πάνελ, αλλά μόνο έναν επώνυμο καλεσμένο με τον οποίο η Έλενα Τσαβαλιά, μέσα από διάφορα ρεπορτάζ, θα σχολιάζει την επικαιρότητα. Η παραγωγή θα προβάλλεται από τη 1 μέχρι τις 2 το μεσημέρι, δύο φορές την εβδομάδα, εκτός Σαββατοκύριακου, θα έχει χρηστικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, θα αναλύει θέματα της επικαιρότητας, ενώ θα έχει και στήλη μαγειρικής, όπου η Έλενα Τσαβαλιά θα μαγειρεύει με έναν σεφ, πιθανώς από το “MasterChef” .

Read More

And More