Έλενα Τσαβαλιά: «Θα χρωστάω στον Μάρκο σε όλη μου τη ζωή»

Για τον Μάρκο Σεφερλή, τα πρώτα δύσκολα χρόνια τους, αλλά και όλα όσα έχει κάνει για εκείνη ο σύζυγός της μίλησε η Έλενα Τσαβαλιά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show».

«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί.

Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο.

Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», ανέφερε η Έλενα Τσαβαλιά.

Τέλος, η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού: «Τα πρώτα δημοσιεύματα περί χωρισμού ξεκίνησαν το 2010, όταν σταμάτησα να παίζω στο “Δελφινάριο”. Απλά επιλέξαμε πως και το παιδί μας πρέπει να πάει διακοπές και κάπως έτσι έγινε και αυτό και ξεκίνησαν όλες οι φήμες», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More