Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά για πρώτη φορά για όσα γράφτηκαν περί ποινικής δίωξης (βίντεο)

Την απάντηση της έδωσε η  Έλενα Χριστοπούλου για τα όσα ειπώθηκαν από τον δικηγόρο του Πάνου Καλλίτση στην εκπομπή “Ευτυχείτε” πριν λίγες μέρες και αναπαράχθηκαν από μέρος του τύπου, μέσω της δικηγόρου της Χρυσηίδας Αγορογιάννη. Η κριτής του “My Style Rocks” απάντησε περί ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα μετά την μήνυση που είχε υποβάλει ο Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής- σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό – που είχε καταθέσει κατά του κυρίου Καλλίτση η Έλενα Χριστοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν με την μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Χριστοπούλου το 2018 ζητώντας τα προσωπικά της είδη από το σπίτι στο οποίο διέμεναν με τον πρώην σύζυγό της. Την ίδια χρονιά, κάνει όμως και ο Πάνος Καλλίτσης μήνυση στην Έλενα Χριστοπούλου για απάτη αλλά και για ψευδορκία στους μάρτυρες της Έλενας Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη. Αρχικά απορρίφθηκε. Αλλά τώρα σε δεύτερο βαθμό η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έρχεται  για να καλέσει εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου με ποινική δίωξη τόσο εκείνη όσο και τους μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου, δηλαδή η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά, ασχολήθηκε με το θέμα και δημοσίευσε την απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου μέσα από την επιστολή της δικηγόρου της. Σύμφωνα με αυτή, υποστηρίζει ότι από το 2017 δεν έχει μιλήσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση περιμένοντας την απόφαση της δικαιοσύνης. Αισθάνθηκε ότι πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της.  “Δεν δημοσιοποίησα τα προσωπικά μας δεδομένα αλλά δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να ερμηνευθεί ως ένδειξη τυχόν αποδοχής όσα δημοσιεύονται στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες. Το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη” ήταν ουσιαστικά η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου. 

Δες το βίντεο με την απάντηση της Έλενα Χριστοπούλου:

Μέσω των δικηγόρων τους απάντησαν και οι εμπλεκόμενες ως μάρτυρες, Μαρία Ηλιάκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.  

Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε μεταξύ άλλων. Απέχω συνειδητά από τη δημοσιοποίηση των θέσεών μου και έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε μεταξύ άλλων. Αμφισβητείται η αξιοπρέπεια και το ήθος μου. Ωστόσο απέχω συνειδητά από τη δημοσιοποίηση των θέσεών μου.

Read More

And More