Έλενα Χριστοπούλου: Απόδραση στα Κουφονήσια μαζί με καλή παρέα! [pics]

Η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε να κάνει ένα μικρό δώρο στον εαυτό της και έτσι έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε προς τα Κουφουνήσια. Η γνωστή booker είναι μια άψογη επαγγελματίας που ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα μέσα στην ημέρα της. Από την μία πλευρά το πρακτορείο μοντέλων και από την άλλη η συλλογή ρούχων που σχεδιάζει καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της, όμως την κάνουν πολύ χαρούμενη.

Οι auditions του Greece’s Next Top Model 2 έχουν ήδη ξεκινήσει με την Έλενα Χριστοπούλου να συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά ως coach των κοριτσιών που θα καταφέρουν να πάρουν το πράσινο φως και να μπουν τελικά μέσα στο σπίτι. Η κομψή booker αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και βρέθηκε στα Κουφονήσια μαζί με καλή παρέα. Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι ένας από τους αγαπημένους της, καθώς εκεί χαλαρώνει και ξεκουράζεται.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της πολλές στιγμές από τα μέρη που επισκέφτηκε όπως και τους μεζέδες που απόλαυσε στο αγαπημένο της ταβερνάκι, το οποίο έχει θέα φυσικά το απέραντο γαλάζιο.

Δες φωτογραφίες:

Η Έλενα Χριστοπούλου απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της!

Read More

And More