Έλενα Χριστοπούλου – Αποστόλης Κώτσης: Δυο χρόνια ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι! Πού τους “τσακώσαμε” μαζί; (pics)

Η Έλενα Χριστοπούλου τα τελευταία δύο χρόνια περίπου έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη. Ο Αποστόλης Κώτσης ήρθε στην ζωή της και της έμαθε από την αρχή τι σημαίνει έρωτας, αγάπη και ευτυχία. Ο γοητευτικός άντρας και ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας διαθέτει όλα όσα έψαχνε και ονειρευόταν να βρει η γνωστή booker μοντέλων και κριτής του My Style Rocks. 

Οι δυο τους μένουν κάτω από την ίδια στέγη και μοιράζονται την καθημερινότητά τους. Μπορεί η Έλενα Χριστοπούλου να αποτελεί μια πολυάσχολη επαγγελματία, ωστόσο τα βράδια της είναι αφιερωμένα στον γοητευτικό σύντροφό της. Στο πλευρό του έχει βρει ασφάλεια και ηρεμία και είναι πραγματικά ευτυχισμένη.

Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Αποστόλης Κώτσης έκαναν αρκετές βραδινές εξόδους, ωστόσο λόγω της πανδημίας τις έχουν κόψει και προτιμούν να χαλαρώνουν στο σπίτι ή μαζί με την παρέα τους. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μετά από καιρό στην Πεντέλη, να βγαίνουν από ένα σπίτι. Να σου θυμίσουμε πως στη συγκεκριμένη περιοχή μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, με τους οποίους το ζευγάρι κάνει αρκετή παρέα.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Έλενα Χριστοπούλου αν και άβαφη ήταν μια κούκλα!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More