Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν κατάφερα να κάνω παιδιά, αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει για μένα»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη.

Η γνωστή booker μοντέλων μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια, το ενδεχόμενο να παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το «Love Island», για τη σχέση της με τον Αποστόλη Κώτση αλλά και για την μητρότητα.

«Προφανώς επειδή δεν έκανα παιδιά. Δεν τα κατάφερα να κάνω παιδιά οπότε όσο περνάει ο καιρός ρίχνω λίπασμα σε αυτή τη δουλειά και από δουλειά έχει γίνει και οικογένεια. Έχουμε μια σχέση πολύ δυνατή με τους συνεργάτες μου. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες στον χώρο μας, αν δεν έχεις κόμπλεξ.

Λατρεύω όλες τις κοπέλες, είναι νέες, όμορφες, φρέσκιες. Λατρεύω που είναι κορίτσια που πατάνε στα πόδια τους, δεν στηρίζονται σε κάποιον άλλον. Με κάνουν να τους βγάζω το καπέλο. Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα. Είναι φορές που σκέφτομαι το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και άλλες όχι. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό και να είμαι απόλυτη. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το αύριο» εξομολογήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.

Read More

And More