Έλενα Χριστοπούλου: Είναι αχώριστη με τον σύντροφό της! Μαζί σε επαγγελματικό ραντεβού της coach του GNTM [pics]

Η Έλενα Χριστοπούλου στα 43 της χρόνια βρίσκεται εκεί ακριβώς που θέλει. Η γνωστή booker μοντέλων κάνει τη δουλειά που αγαπάει με μεγάλη επιτυχία, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια περίπου έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη. Ο Αποστόλης Κώτσης ήρθε στην ζωή της και της έμαθε από την αρχή τι σημαίνει έρωτας, αγάπη και ευτυχία. Ο γοητευτικός άντρας και ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας διαθέτει όλα όσα έψαχνε και ονειρευόταν να βρει η coach του Greece’s Next Top Model.

Οι δυο τους μάλιστα είναι αχώριστοι και περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους μαζί. Η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό ότι εκείνη και ο αγαπημένος της πλέον συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι και έτσι μοιράζονται την καθημερινότητά τους. Πριν λίγες ημέρες, η coach του GNTM είχε επαγγελματικό ραντεβού με την φιναλίστ του Διαγωνισμού Μόδας, Εβελίνα Σκίτσκο. Βλέπεις, το νεαρό μοντέλο συνεργάζεται τους τελευταίους μήνες με την Έλενα, καθώς είναι η τελευταία είναι η booker της!

Φυσικά μαζί της ήταν και ο Αποστόλης! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι να βγαίνει από εστιατόριο στο Κολωνάκι μαζί με την Εβελίνα. Αφού η Έλενα χαιρέτησε την πρώην παίκτρια του GNTM, μαζί με τον σύντροφό της κατευθύνθηκαν προς το αμάξι τους. Η γνωστή booker για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με το απαράμιλλο στυλ της! Η Έλενα και ο Αποστόλης αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και απολαμβάνουν τον έρωτά τους σαν μικρά παιδιά!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

“Έχω έναν άνθρωπο που μου το βγάζει αυτό. Δεν το κατορθώνω μόνη μου. Δεν το έχω κάνει χρόνια πριν. Δεν υπάρχει κάτι που κάνουμε μόνες μας οι γυναίκες… Άγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου σε πολλά πράγματα. Όσον αφορά τη θηλυκότητά μου, φυσικά άγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου. Μια γυναίκα χωρίς τον άνθρωπό της δεν είναι κάτι. Το πιστεύω 1.000%. Το ζω. Δεν το πιστεύω απλά. Οπότε είναι ακόμη πιο σημαντικό από το να το πιστεύω…” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Real News για τον Αποστόλη Κώτση.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More