Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε το τεστ για κορονοϊό!

Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε το τεστ για κορονοϊό! | tlife.gr

Η Έλενα Χριστοπούλου, ως λάτρης του Instagram, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμή από τη ζωή της, την προσωπική και την επαγγελματική.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η κριτής του «My Style Rocks» αποκάλυψε, με ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό, πώς υποβλήθηκε προληπτικά στο τεστ για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie μέσα από το αυτοκίνητό της και μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς ένιωσε που βγήκε από το σπίτι της, έπειτα από 13 μέρες εγκλεισμού.

«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπάν μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλάρια πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου… Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπο μου μετά από 13 ημέρες μέσα… είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα. Έβαλα άρωμα… σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω… δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά * πήρα και έναν καφέ απ έξω που μου φαίνεται νέκταρ… πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω που βρίσκομαι και που πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου! Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι… από τα σπίτια μας!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

READ more