Έλενα Χριστοπούλου: Επιτυχημένη και πολύ ερωτευμένη! Όσα αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Αποστόλη Κώτση (pics)

Η Έλενα Χριστοπούλου τα τελευταία δύο χρόνια περίπου έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο για εκείνη. Ο Αποστόλης Κώτσης ήρθε στην ζωή της και της έμαθε από την αρχή τι σημαίνει έρωτας, αγάπη και ευτυχία. Ο γοητευτικός άντρας και ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας διαθέτει όλα όσα έψαχνε και ονειρευόταν να βρει η γνωστή booker μοντέλων και κριτής του My Style Rocks. 

Η σικάτη fashion expert είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά, από την ημέρα που γνώρισε τον Αποστόλη της. Στο πλευρό του φαίνεται ότι βρήκε το μυστικό της ευτυχίας. “Τα προσωπικά μου κυλούν πάρα πολύ ωραία, με πολλή ηρεμία και πολλή ειλικρίνεια” αποκαλύπτει η Έλενα Χριστοπούλου στην Real News. “Έχω κάτι ατόφιο απέναντί μου. Είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέμα” έχει δηλώσει επίσης για τον άντρα της ζωής της.

Έλενα Χριστοπούλου – Αποστόλης Κώτσης: Δυο χρόνια ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι! Πού τους “τσακώσαμε” μαζί; (pics)

Οι δυο τους μένουν μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι, τη διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί η ίδια η Έλενα. Η κριτής του My Style Rocks πιστεύει πολύ στην καλή ενέργεια και έχει φροντίσει να δημιουργήσει έναν χώρο που να αντιπροσωπεύει και τους δύο, προκειμένου να νιώθουν οικεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν άργησε να πάρει την απόφαση να μείνει κάτω από την ίδια στέγη, κάτι που έφερε ακόμη μεγαλύτερη ευτυχία στη σχέση τους.

Μπορεί η γνωστή booker μοντέλων να έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, εξαιτίας των πολύωρων γυρισμάτων για το reality μόδας, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να τον αφιερώνει στον αγαπημένο της και στη δυνατή τους σχέση. Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Αποστόλης Κώτσης έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, αγαπούν τα ταξίδια, ενώ συχνά απολαμβάνουν όμορφες βόλτες για φαγητό στα βόρεια προάστια. 

“Το να έχουμε ήθος και ύψος στα πράγματα είναι το πιο σημαντικό. Εγώ έχω ιδιαίτερη χαρά, γιατί έχει βγει το διαζύγιο μου. Το βασικότερο είναι ότι έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη – και το εννοώ” δηλώνει επίσης στην Real News, σχετικά με τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση.

Read More

And More