Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση για τις πολυσυζητημένες αναρτήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τη δική της απάντηση στα σενάρια που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει στο GNTM έδωσε η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

«Τα διαβάζω και εγώ αυτά για το GNTM και τα ποσά της Ηλιάνας αλλά δεν έχω κάνει καν ραντεβού οπότε δε νομίζω ότι ισχύει κάτι από όλα όσα ακούγονται και γράφονται. Δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού. Η Ηλιάνα έχει ένα συμβόλαιο με το κανάλι της, τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha. 

To Style me Up τελείωσε πάρα πολύ ωραία, έκλεισε τον κύκλο του και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει. Κάτι θα γίνει αλλά δε ξέρω ακόμα τι. Δεν είμαι σίγουρη αν θα ήθελα να τη δω πάλι στο GNTM. Η σχέση μας με την Βίκυ Καγιά και με όλους τους υπόλοιπους είναι μια χαρά. Την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα δε με ενδιαφέρουν καθόλου» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ωστόσο, η μάνατζερ μοντέλων έκανε και ένα σχόλιο προς όλους εκείνους που έκριναν αρνητικά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις αναρτήσεις της στο instagram από το Ντουμπάι την ώρα που στην Ουκρανία παιδιά πεθαίνουν από τον πόλεμο.

«Πιστεύεις ότι όσοι είναι στην Αθήνα και ανεβάζουν κάτι από εδώ έχουν βοηθήσει στον πόλεμο;» είπε με νόημα η Έλενα Χριστοπούλου.

Read More

And More