Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντησή της στα σχόλια της Καγιά “Όποιος φεύγει, δεν επιστρέφει”! Video

Μια εμφάνιση – έκπληξη έκανε το πρωί της Δευτέρας, η Έλενα Χριστοπούλου στο Πρωινό! Η γοητευτική booker μοντέλων έκατσε στο τραπέζι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και συζήτησε όλα όσα απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, τόσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και για την Βίκυ Καγιά. Μάλιστα, η Φαίη έπαιξε και μερικές δηλώσεις που αφορούσαν την ίδια την Έλενα, με την κριτή του My Style Rocks να δίνει τις δικές της απαντήσεις.

Πρώτη δήλωση ήταν εκείνη της Βίκυς, όπου σχολίασε στις κάμερες: “Δεν θα την δούμε στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Όποιος φεύγει από το κανάλι, δεν επιστρέφει”. Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε:

“Πολύ μεγάλη παρόρμηση, αυτό που είδα και άκουσα. Ήταν πάρα πολύ παρορμητικό. Θα πρέπει κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε πολύ καλύτερα αυτά που λέμε μπροστά στις κάμερες. Αυτό θα έλεγα στην Βίκυ, εάν ήμουν μαζί της. Κάθε κανάλι πληρώνει γραφείο τύπου για να τα λένε αυτά. Έχω την αίσθηση. Εμένα μ’ άρεσε αυτό που είπε η Ελένη Μενεγάκη προχθές “Εγώ παρουσιάστρια είμαι και παρουσιάστρια θα μείνω”, αυτό εμένα με καλύπτει. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον ρόλο του, να μην μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.

Μου έκανε εντύπωση πως απάντησε η Βίκυ Καγιά για αυτό. Όπως έκανε σε όλου σας. Για αυτό και το κάνατε θέμα. Τo unfollow δεν είναι σημαντικό. Εγώ τη Βίκυ τη θαυμάζω, την εκτιμώ. Είναι ένα μοντέλο-παρουσιάστρια που έχει αποδείξει πως είναι μεγάλη μαχήτρια. Μέχρι εκεί. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε ήτανε. Ούτε την ήξερα τη Βίκυ» σχολίασε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Read More

And More