Έλενα Χριστοπούλου: Κομψή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Μπορεί το Greece’s Next Top Model να ολοκλήρωσε με επιτυχία τον δεύτερο κύκλο του και να οδεύει για τον τρίτο, όμως οι συντελεστές έχουν την ευκαιρία χαλαρώσουν μετά από πολλούς μήνες συνεχόμενων γυρισμάτων και να κάνουν ένα διάλειμμα από αυτή την καθημερινότητα. Η Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, φαίνεται πως λατρεύει τη δουλειά της, αφού σε λίγες ημέρες θα τη δούμε, σύμφωνα με την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά, να κάθεται σε μία από τις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής του “My style rocks” μαζί με τον ίδιο και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Η γνωστή coach και manager μοντέλων θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι διαφορετικό και έτσι αυτή τη σεζόν θα τη δούμε να κρίνει και να δίνει στιλιστικές συμβουλές στα κορίτσια που διαγωνίζονται. Πάντα ευγενική και χαμογελαστή είναι έτοιμη να δώσει το δικό της στίγμα στο παιχνίδι. Στο πλευρό της, σε αυτό το νέο βήμα, θα είναι φυσικά ο σύντροφός της, Αποστόλης Κώτσης, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και μοιράζονται με την καθημερινότητά τους. Η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της και αυτό φαίνεται.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία από τις πρωινές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, όπου γι’ ακόμα μια φορά παρέδωσε στιλ! Μαζί της ήταν η φίλη της Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη.

Δες φωτογραφίες:

Βασίλης Καρύδης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Έλενα Χριστοπούλου

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More