Έλενα Χριστοπούλου: Ξανά μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό μετά το GNTM για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση! [pics,video]

Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Δημήτρης Σκουλός γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν οι δρόμοι τους συναντηθούν στο Greece’s Next Top Model. Η συμμετοχή, ωστόσο και των δύο στο reality μόδας του STAR τους έφερε ακόμα πιο κοντά και η τυπική καλή σχέση που είχαν έγινε φιλική και ακόμα πιο δυνατή.

Μπορεί οι δυο τους να μην είχαν πολλά κοινά γυρίσματα κατά τη διάρκεια του GNTM, αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους συναντιόνταν στα γυρίσματα, όπου περνούσαν όμορφες στιγμές, με πολύ γέλιο και χαρούμενη διάθεση.

Μετά την απόφαση της Έλενας Χριστοπούλου να “εγκαταλείψει” το reality μόδας και να… μετακομίσει στον ΣΚΑΪ για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks οι δρόμοι τους χώρισαν επαγγελματικά, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η γνωστή booker μοντέλων δεν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο του GNTM που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Παρόλα αυτά, όμως, οι δυο τους συναντήθηκαν ενάμιση μήνα μετά τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model με αφορμή μια φωτογράφιση της Έλενας Χριστοπούλου, με τον Δημήτρη Σκουλό να βρίσκεται πίσω από φακό, έχοντας ως στόχο να ανάδειξη με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά της.

Η booker μοντέλων, λοιπόν, αφού ντύθηκε, βάφτηκε, χτενίστηκε και έγινε ακόμα πιο επιβλητική από όσο είναι στην καθημερινότητά της, χάρισε στον φωτογράφο τις πιο ωραίες πόζες της, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μέσα από τα instastories που είδαμε, μάλιστα, πήραμε μια γεύση από την συνάντηση των δύο πρώην συνεργατών, αλλά και από την φωτογράφιση που έρχεται και σίγουρα θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Ο make-up artist Παντελής Τουτουντζής με την Έλενα Χριστοπούλου

Read More

And More