Έλενα Χριστοπούλου: Μας δείχνει την αγαπημένη γωνία του σπιτιού της!

Η Έλενα Χριστοπούλου μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από την κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”. Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων μετά από δύο χρόνια στο Greece’s Next Top Model αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα στην τηλεοπτική της καριέρα και κάθε απόγευμα μας δίνει στιλιστικές συμβουλές μέσα από το reality μόδας. Παράλληλα, πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Έλενα Χριστοπούλου να αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή με θέμα φυσικά τη μόδα.

Η επιτυχημένη μάνατζερ διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Η κριτής του “My Style Rocks” γενικότερα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μοιράζεται δημόσια στιγμές από αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Αυτή τη φορά, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε μια εξαίρεση και μας έβαλε μέσα στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, η ίδια μας έδειξε την αγαπημένη γωνία του σπιτιού της, στο οποίο μένει μαζί με τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση.

Δες τη φωτογραφία:

Η Έλενα Χριστοπούλου λατρεύει τα φυτά και τα κεριά!

Read More

And More