Έλενα Χριστοπούλου: Με chic εμφάνιση στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου για τα γυρίσματα του My Style Rocks! [pics]

Η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε το «My Style Rocks» να διακόψει τα γυρίσματά του, αλλά φέτος επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με πέντε νέες παίκτριες και ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου, στις 17:05, με την εκπομπή να υπόσχεται στιλ και ομορφιά.

Ειδικότερα, στα νέα επεισόδια του «My Style Rocks» με οικοδέσποινα και πάλι την Κατερίνα Στικούδη θα συμμετάσχουν οι εξής παίκτριες: Κορίνα Αδραμιτίδου, Γεωργία Βρανά, Κατερίνα Γιαλιτάκη, Μαρία Ίλτσεβιτς, Αρετή Λις, Έρη Λώλη, Βίκυ Μανώλη, Κωνσταντίνα Παγάνη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σοφιάνα Σπίνουλα.

Στις τρεις θέσεις θα καθίσουν ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος αντικαθιστά τον Λάκη Γαβαλά που οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να έχει καθημερινή παρουσία παρά μόνο στο Gala, που θα προβάλλεται, κάθε Κυριακή, στις 14:50.

Τα γυρίσματα του reality μόδας του ΣΚΑΪ άρχισαν επίσημα την Παρασκευή 20 Αυγούστου και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής να εργάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μέχρι την ημέρα του το «My Style Rocks» θα βγει στον αέρα.

Το πρωί του Σαββάτου, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου και απαθανάτισε την Έλενα Χριστοπούλου, με chic look και χαλαρή διάθεση, κατά την άφιξή της στον χώρο που γίνονται τα πολύωρα γυρίσματα του παιχνιδιού.

Ξεκούραστη και ανανεωμένη, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της, η στιλάτη booker μοντέλων ήταν -όπως πάντα- συνεπής στο ordino της, ενώ δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του φωτογράφου μας στον χώρο, όταν τον αντιλήφθηκε.

Το σίγουρο είναι πώς με ελαφρύ μακιγιάζ και τα μαλλιά της ατημέλητα, η Έλενα είναι εξίσου εκθαμβωτική και επιβλητική με κάθε grande εμφάνιση που κάνει στην τηλεόραση.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More