Έλενα Χριστοπούλου: Στην πασαρέλα με εμφάνιση εμπνευσμένη από την ταινία “Great Gatsby” – Φωτογραφίες

Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η Έλενα Χριστοπούλου στο Yes I Do Catwalk, που επέστρεψε για 5η χρονιά και πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης, στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, 60 celebrities της ελληνικής showbiz έφεραν on stage το glamour μιας iconic εποχής, φορώντας τις τελευταίες συλλογές διακεκριμένων σχεδιαστών υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια. Κορυφαίοι επαγγελματίες επιμελήθηκαν την εικόνα τους και οι συντελεστές φρόντισαν να ταξιδέψουν το κοινό πίσω στα roaring ’20s. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Yes I Do Catwalk ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Η κριτής του My Style Rocks, παρόλο που έχει ξεκαθαρίσει σε συνεντεύξεις ότι δεν σκοπεύει να ανέβει και δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες της επίδειξης και άφησε τους πάντες κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Η coach μοντέλων με την επιβλητική παρουσία της καθήλωσε το κοινό κάνοντας πασαρέλα με μια μοναδική δημιουργία της Nidodileda.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και την απαθανάτισε στα παρασκήνια, αλλά και επί σκηνής σε ρόλο… μοντέλου:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More