Έλενα Χριστοπούλου: “Tα τελευταία τρία χρόνια έχω κάνει δύο αρκετά σοβαρές επεμβάσεις”

H Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, η booker μοντέλων και κριτής του “My Style Rocks” αναφέρθηκε στην απόφασή της να βγει μπροστά στις κάμερες, τις ανασφάλειες που έχει ως γυναίκα και κατέρριψε την εικόνα της bitch που έχει πολύ κόσμος για εκείνη.

Νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου;

Άκου, τα τελευταία τρία χρόνια έχω κάνει δυο επεμβάσεις, δεν έχει σημασία τι ακριβώς. Αρκετά σοβαρές όμως. Έχω χάσει πάρα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου – εντελώς συνειδητά βέβαια, είχα κάνει τη ζωή μου ξέφραγο αμπέλι. Πλέον, δε βάζω εύκολα ανθρώπους στη ζωή μου. Αυτό όταν το λέμε, ακούγεται κάπως, αλλά όταν το ζεις είναι πολύ σπουδαίο. Φυσικά, λοιπόν και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Εάν δεν είσαι νούμερο και ότι ζεις το βλέπεις κατάματα, είσαι ευγνώμων με αυτά που σου έρχονται.

Προσαρμόστηκες εύκολα στο My Style Rocks;

Στην αρχή βέβαια ήταν πολύ αμήχανα. Πέρασε μια εβδομάδα που κάθε μέρα στο καμαρίνι, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, έβαζα τα κλάματα. Δεν έχει να κάνει με το My Style Rocks. Απλώς με οτιδήποτε καινούργιο έχω ένταση. Ήταν μια καινούργια συνθήκη, έπειτα από δυο πολύ δυναμικές σεζόν στο GNTM. Στην αρχή, για παράδειγμα, μου έλειπε η Ζεν. Μπορεί να έκλαιγα για αυτό. Μου έλειπαν οι άνθρωποί μου. Δε ξέρω πώς να σου το πω, είμαι σαν κοριτσάκι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Θέλεις ντάντεμα δηλαδή; Τι είναι αυτό; Ανασφάλεια;

Ναι θέλω pampering. Ποιος σου είπε ότι δεν είμαι ανασφαλής; Με οτιδήποτε καινούργιο, έχω ένταση. Και εδώ μιλάμε για δυο καινούργιους συνεργάτες, που δεν τους γνώριζα καν νωρίτερα, για ένα νέο κανάλι, για μια καινούργια παραγωγή. Μέχρι να βρεις τα βήματά σου, σαν κουτάβι λίγο, θέλεις χρόνο.

Πάντως με όλα αυτά, καταρρίπτεις εντελώς την εικόνα της bitch που έχουν πολλοί για εσένα.

Η εικόνα είναι εικόνα και καθόλου δε με νοιάζει να την καταρρίψω. Γιατί; Τι θα γίνει; Θα μου δώσει κανείς την προίκα του; Μια γυναίκα είμαι με συναίσθημα. Δεν είμαι RoboCop.

Read More

And More