Έλενα Χριστοπούλου: “Το GNTM είναι η Ζενεβιέβ! Αυτή κινεί τα νήματα”

H Έλενα Χριστοπούλου, αν κι έχει αποχωρήσει από το GNTM κι έχει αναλάβει το ρόλο του κριτή στο “My Style Rocks”, παρακολουθεί φανατικά το reality μόδας του Star. Από τις auditions, ακόμα, έχει ξεχωρίσει κάποια μοντέλα. Μιλώντας στην εκπομπή “Το πρωινό”, αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης.

“Το GNTM το παρακολουθώ σαν τρελή, δεν χάνω δευτερόλεπτο. Τα αγόρια, μου αρέσουν πάρα πολύ. Έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή με τα πράσινα μάτια, Τρελαίνομαι”.

Η Έλενα μίλησε ακόμα και για τις νέες αρμοδιότητες της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία φέτος βρίσκεται στη θέση του τέταρτου κριτή: “Η Ζεν είναι το GNTM. Η Ζεν έκανε τα πάντα. Είναι art director, είναι στα backstage… Κινεί τα νήματα του GNTM, οπότε δε μου κάνει εντύπωση, γιατί πάντα αυτό έκανε, απλά τώρα, το βλέπετε κι εσείς! 

Ενώ για τον Γιώργο Καράβα, που φέτος ανέλαβε το ρόλο του coach, τον οποίο κατείχε εκείνη τις δύο προηγούμενες σεζόν στο ριάλιτι μόδας, σχολίασε: “Ο Γιώργος Καράβας είναι υπέροχος στο ρόλο του coach. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ελληνικά του. Συμφωνώ πάρα πολύ μαζί του, σε αυτά που λέει στα παιδιά, οπότε τον απολαμβάνω. Έπρεπε να είναι κι ένας άντρας coach. Είναι κούκλος!”

Είπε ακόμα ότι δεν της λείπει ο ρόλος της στο GNTM, μόνο τα παιδιά της παραγωγής και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Δες το βίντεο:

 

Αυτό που δεν ακούσαμε και θα’χε πραγματικά ενδιαφέρον, είναι κάποιο σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά!  

Read More

And More