Έλενα Χριστοπούλου: Το οργισμένο μήνυμα για όσους αρνούνται τη χρήση προστατευτικής μάσκας

“Παρών” παραμένει ο κορονοϊός και καθώς τα κρούσματα αυξάνονται στην Ελλάδα η επιτακτική ανάγκη για τήρηση των μέτρων προστασίας μοιάζει με μονόδρομο. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που αρνούνται να συμμορφωθούν, δεν φορούν μάσκα προστασίας και έχουν χαλαρώσει ενόψει καλοκαιριού.

Αυτά τα φαινόμενα θέλει να κριτικάρει η Έλενα Χριστοπούλου και μέσα από δημοσίευση της ασκεί σκληρή κριτική σε όσους δεν συμμορφώνονται!

«Έλα μωρέ καλοκαίρι είναι… τι μάσκες και κουταμάρες, τι και αν ξεπεράσαμε τα 200 κρούσματα την ημέρα, σιγά τώρα ε θα πεθάνουν κάποιοι, θα νοσήσουν κάποιου άλλοι, τα παιδιά δεν θα ζήσουν καμία κανονικότητα από Σεπτέμβριο όπως φαίνεται, επιχειρήσεις κλείνουν κάθε ημέρα, η ανεργία βαράκι κόκκινο, και κατά το φθινόπωρο θα μας φταίνε όλα εκτός από την επιλογή μας να μην προσέξουμε όταν έπρεπε! Και όταν θα έρθει η στιγμή στην ουρά του supermarket να γεμίζουμε καροτσάκια με χαρτιά υγείας- για να μην πω το αλλιώς- να θυμηθούμε τότε… ότι τα κάναμε όλα κ…!», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου!

Read More

And More