Έλενα Χριστοπούλου: Το τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της στο πάρτι για τα γενέθλιά της!

Έλενα Χριστοπούλου: Το τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της στο πάρτι για τα γενέθλιά της! | tlife.gr

Η Έλενα Χριστοπούλου η «γκουρού» του Greece’s Next Top Model είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε διοργανώνοντας ένα πάρτι σε αγαπημένο της στέκι στην Αθήνα. Η γνωστή booker μοντέλων «έκλεισε» τα 43 της χρόνια και έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια ιδιαίτερη τούρτα, που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη.

Στο πλευρό της είχε αρκετά αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η Κλέλια Ανδριολάτου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με τα οποία διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο σύντροφός της. Μάλιστα, σε ένα story που δημοσίευσε ο Άρης Καβατζίκης στο Instagram την είδαμε να ανταλλάσσει μαζί του ένα τρυφερό φιλί.

Η coach του GNTM κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ανοιχτά με τον αγαπημένο της. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρωινό είχε εξομολογηθεί: «Αυτός ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου είναι ένας άνθρωπος καλός. Δεν θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος κακός δίπλα μου πια. Μόνο καλοί άνθρωποι είναι δίπλα μου πια.. Δεν νομίζω ότι θα έκανα δεύτερο γάμο γιατί νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more