Ελένη Ανουσάκη: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – «Πέθανε τραγικά πάνω στη σκηνή»

Στον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της αναφέρθηκε η Ελένη Ανουσάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. 

Η Ελένη Ανουσάκη αποκάλυψε ότι ο πατέρας της υπέστη εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή και οκτώ μέρες αργότερα έφυγε τελικά από τη ζωή με την ίδια να μην την αφήνει ποτέ η μητέρα της να επισκεφθεί τον τάφο του.

Ο πατέρας σας;

Ο πατέρας μου, Ευάγγελος Ανουσάκης, ήταν από γνωστή πειραιώτικη οικογένεια, μα χανιώτικη καταγωγή, που είχε βιομηχανία μακαρονιών. Υπήρξε μαθητής της σχολής του Εθνικού, όπου είχε καθηγητή τον Βεάκη. Ήταν τενόρος της Λυρικής Σκηνής με σπουδές στο τραγούδι, τραγουδούσε καταπληκτικά κι ήταν κι αυτός πολύ όμορφος. Κάποια στιγμή είχε δουλέψει και σε ένα μεγάλο διαφημιστιλό γραφείο. Είχε κάνει δε τη γνωστή διαφήμιση με τον Ακάκιο και τα μακαρόνια.

Πρόσφατα έφτιαξα το αρχείο των γονιών μου, είδα τα βραβεία ανδρείας που πήρε ο πατέρας μου από το αλβανικό μέτωπο, είδα τα σημειώματα της καθημερινότητάς του, όταν πια δεν είχε χρήματα γιατί τα είχε δώσει για να μη χτυπάνε τη μαμά μου. Είχε θλίψη στα μάτια και πέθανε τραγικά επάνω στη σκηνή, στο Δημοτικό Θέατρο, προλογίζοντας μία παράσταση. Έπαθε εγκεφαλικό, έπεσε κάτω, έμεινε οκτώ μέρες στο νοσοκομείο κι η μαμά μου δεν με άφησε ποτέ να πάω στον τάφο του για να μην πικραθώ

Read More

And More