Ελένη Δήμου: Η σπάνια και τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της – «Είναι ένας άγγελος στη γη»

Η Ελένη Δήμου βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο και ξεδίπλωσε πτυχές από μια ζωή γεμάτη νότες.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια μίλησε για τον άνδρα της, τον μουσικό παραγωγό και ηχολήπτη Άκη Γκολφίδη, για τον οποίο λέει ότι «έχει κλείσει θέση στον παράδεισο», και τον μονάκριβο γιο τους, ενώ αποκάλυψε ποιο τραγούδι αφιερώνει στον καθένα τους.

«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους. Είμαι αποφασισμένη. 

Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης. Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον» εξομολογήθηκε η Ελένη Δήμου για τον σύζυγό της.

Read More

And More