Ελένη Δήμου: «Μου βγήκε θυμός στο J2US γιατί πρόσεχαν παραπάνω άλλους»

Στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” βρέθηκε σήμερα η Ελένη Δήμου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε σε διάφορες πτυχές της ζωής της αλλά και στο κεφάλαιο J2US
Η Ελένη δήμου ξεκαθάρισε πως ο μοναδικός λόγος που πήγε στο μουσικό show ήταν το οικονομικό κομμάτι ενώ εξήγησε και τι ήταν αυτό που την ενόχλησε στην ήττα τους και έβγαλε προς τα έξω αυτόν τον εκνευρισμό.

«Πήγα στο J2US για καθαρά οικονομικούς λόγους ούτε για την αναγνωρισιμότητα, ούτε για να ξαναθυμηθούν την καριέρα μου. Είμαι ο τύπος που δε θέλω να καταπιέζομαι και να μη μιλάω. Σπάω αυγά. Αισθάνθηκα ότι… όχι ότι αδικήθηκα. Με παρέσυρε ο Μαρίνος είχε προσδοκίες και μου έλεγε ότι θα κερδίσουμε. Πείστηκα. Το φυσιολογικό ήταν να έρθουν τα πράγματα όπως ήρθαν.

Ούτε ο Μαρίνος φαντάζομαι θέλει να γίνει τραγουδιστής αλλά ούτε και εγώ να κάνω νέα καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν είναι μια χαρά απλά όταν είμαστε σε μια εκπομπή και έρχονται σε εσένα τρεις και σε βάφουν και σε μένα ένας, βλέπεις τη διαφορά. Σε ντύνουν, έχεις τα καλύτερα και εγώ δεν τα έχω, βλέπεις τη διαφορά. Λες, οκ παιδιά, δε τρέχει τίποτα… Εκεί μου βγήκε ένας θυμός με την έννοια του ότι το έβλεπα αλλά παρασύρθηκα από τον Μαρίνο που το ήθελε. 

Κατά τα άλλα ήταν κάτι που έγινε. Έγινε στο 2021, τα αφήνω όλα πίσω. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον σεβασμό που μου έδειχναν ειδικά όταν ήμουν πάνω στη σκηνή. Το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι δε μπορούσαμε να πούμε τραγούδια που ήθελα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου.

Read More

And More