Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι; Πού τους “τσάκωσαν” οι paparazzi (pics)

Σαν “βόμβα” έσκασε πριν μερικούς μήνες στα ειδησεογραφικά γραφεία πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το ερωτευμένο ζευγάρι που ήταν μαζί τρία χρόνια αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2020 να χωρίσει – ή τουλάχιστον αυτό είχε διαρρεύσει. Η εκρηκτική τραγουδίστρια είδε την καριέρα της να απογειώνεται, ενώ ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έγινε παίκτης σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Ελένη έδινε συναυλίες σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, ο Μποτία έσωζε γκολ και κάπως έτσι απομακρύνθηκαν. Ένα ταξίδι της στο Los Angeles – προ καραντίνας – ένα άκαρπο ταξίδι του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης και δεν ξαναγράφτηκε τίποτα για αυτούς. Ωστόσο, σήμερα το περιοδικό Gala κυκλοφορεί κοινές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού σε βόλτα του στην Βούλα την περασμένη Τρίτη, κάτι που πυροδότησε τις φήμες ότι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ξανά μαζί.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έπινε χαλαρά τον καφέ της με τον πρώην σύντροφό της Αλμπέρτο, σε γνωστό καφέ της περιοχής. Η Ελένη ντυμένη απλά καθόταν δίπλα του και κουβέντιαζαν, γελούσαν, κοιτούσαν μαζί διάφορα στο κινητό, ενώ στην παρέα τους είχαν και κάποιους φίλους. Όσοι τους είδαν από κοντά κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι και όχι απλά για δύο πρώην που είναι πλέον φίλοι… 

“Αρκετές φορές αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον, ενώ το βράδυ αναχώρησαν μαζί και έφυγαν με το λευκό τζιπ της Ελένης για το σπίτι της στα νότια προάστια”, αναφέρει πηγή στο Gala.

Read More

And More