Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η γνωριμία, η σχέση από απόσταση και η εγκυμοσύνη

Ποζάροντας ξαπλωμένη στο κρεβάτι δίπλα στον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία και αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλιά επέλεξε η Ελένη Φουρέιρα να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της.

Οι φήμες που την ήθελαν έγκυο στο πρώτο της παιδί είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι ωστόσο η ίδια προτίμησε να τηρήσει σιγήν ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να νιώσει έτοιμη. Και η στιγμή αυτή ήρθε σήμερα προκαλώντας “πανικό” στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Το μωρό αυτό που πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες αποτελεί τον καρπό ενός έρωτα που δοκιμάστηκε και όπως αποδείχθηκε, είναι πολύ δυνατός. (διάβασε εδώ τα πάντα για τον κούκλο Ισπανό με τον οποίο η Ελένη Φουρέιρα θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί)

Το love story της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Τα τελευταία πέντε σχεδόν χρόνια, ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz είναι αναμφισβήτητα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος ποδοσφαιριστής, παρά τη σχέση από απόσταση, τα σύννεφα και τα σκαμπανεβάσματα, συνεχίζουν να ζουν ένα παράφορο έρωτα ο οποίος πρόκειται να ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν έξι περίπου χρόνια και ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία για να την φλερτάρει. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο εν τέλει άργησε να συμβεί κάτι ανάμεσά τους. Πριν τέσσερα χρόνια, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες. (δες εδώ την πρώτη κοινή ανάρτηση του ζευγαριού στο instagram)

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και προχωρούσαν μαζί, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε ποτέ, καθώς και οι δύο είχαν βάλει σκοπό να επικεντρωθούν στην καριέρα τους. 

Από τη μία η μεταγραφή του Αλμπέρτο από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και από την άλλη η εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό, είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο πώς οι δυο τους μπορούν να συντονιστούν και να ρυθμίσουν την κοινή τους ζωή εκ νέου. (δες εδώ την έκπληξη που είχε κάνει ο Ισπανός στην τραγουδίστρια)

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα χρειάστηκε να μείνει για τρεις μήνες περίπου στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles, για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει ραντεβού με ξένους παραγωγούς. Κάτι που, όμως, είχε ως συνέπεια το τέλος της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία…(δες εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους στα Χανιά)

Βέβαια ο χωρισμός αυτός δεν κράτησε πολύ αφού λίγους μήνες μετά, η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός Ισπανός αποφάσισαν πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον και έτσι έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Στις αρχές του 2021 μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Αλμπέρτο Μποτία χάρισε στην Ελένη Φουρέιρα ένα εντυπωσιακό μόνοπετρο ζητώντας της να τον παντρευτεί. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να δίνει το παρών σε Live της αλλά και εκείνη να εκφράζεται με πολύ τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της σε συνεντεύξεις της.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…

Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είχε δηλώσει σε διαδικτυακή συνέντευξη στον Fipster  η τραγουδίστρια.

Και μπορεί κουφέτα να μην έχουμε φάει ακόμη, ωστόσο το μωρό που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό αποτελεί την επισφράγιση του έρωτά τους που αποδείχθηκε πιο δυνατός από κάθε εμπόδιο χιλιομετρικής απόστασης.

Read More

And More