Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η στιγμή που ο γιος τους λέει «μπαμπά» – Βίντεο

Ευτυχισμένοι γονείς είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία

Το ερωτευμένο ζευγάρι τον τελευταίο ένα χρόνο έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στον γιο του, ο οποίος ήρθε στη ζωή και άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητά τους.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου και η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε στα social media ένα μικρό βίντεο με τον γιο της να ακούγεται στις πρώτες του λέξεις. Όπως θα δεις στο βίντεο η πετυχημένη pop star λέει στον γιο της να πει τη λέξη «μαμά», ενώ μετά από αρκετές προσπάθειες, εκείνος φωνάζει «μπαμπά».

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία τον Φεβρουάριο του 2023 έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μετά από μια «αθόρυβη» σχέση ετών, την οποία κράτησαν μακριά από τα media.

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω», είχε δηλώσει η pop star για τον ερχομό του γιου της.

Τους τελευταίους μήνες η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα με τον γιο της, εκφράζοντας έτσι ανοιχτά τα όσα όμορφα βιώνει στη νέα της ζωή ως μητέρα.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164