Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η σχέση τους δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά!

Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, κατακτώντας την κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής. Σε αυτή τη διαδρομή συνοδοιπόρος, φύλακας άγγελος και δύναμή της είναι ο σύντροφός της, ο γνωστός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή έχει βρει τον άνθρωπο που την στηρίζει, την καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται απόλυτα την ανάγκη της να “πετάξει” με τα φτερά της μουσικής της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την Real Life, η πρόταση να εμφανιστεί στο Λος Άντζελες γέμισε με μεγάλη χαρά την Ελένη Φουρέιρα. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε φέτος τον χειμώνα να ζήσει για τέσσερις μήνες στην Αμερική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα διαφορετικό κοινό.

Ωστόσο, η χιλιομετρική απόσταση που θα την χωρίζει με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, δεν την προβληματίζει. Ήδη ο ποδοσφαιριστής από το 2018 και μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, το συμβόλαιό του με την οποία, παρότι είχε ισχύ μέχρι το 2010, έληξε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από εισήγηση του νέου προπονητή της Αλ Χιλάλ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα του και στην Πρεμιέρα Ντιβίζιον, έχοντας πάντα την επιθυμία να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του.

Η Ελένη και ο Αλμπέρτο επικοινωνούν καθημερινά και συναντιούνται με κάθε ευκαιρία, είτε βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε στην Ισπανία, είστε σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη. Παρά το ταξίδι της Ελένης στην Αμερική αλλά και τον νέο τόπο διαμονής του Αλμπέρτο, το ζευγάρι ευελπιστεί να μην επηρεαστεί η σχέση του. Είναι γεγονός ότι παρόλο που έχουν μάθει να ζουν μακριά ο ένας από τον άλλον, κάθε αλλαγή είναι μια νέα πρόκληση.

Read More

And More