Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ξεκίνησαν τα σχέδια για τη βάφτιση του γιου τους – Πότε θα γίνει το μυστήριο

Το 2023 είναι μια χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη της Ελένης Φουρέιρα, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Μια «αθόρυβη» σχέση ετών, οδήγησε την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία στο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια με τον ερχομό του γιου τους, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 7/2. Για μεγάλο διάστημά η πετυχημένη pop star κρατούσε μακριά από τα media την εγκυμοσύνη της, στην οποία και αρχικά αντιμετώπισε δυσκολίες, όπως παραδέχτηκε αργότερα σε συνέντευξή της.

«Ποτέ δεν έδειχνα στα social media την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ότι το έκανα τώρα που έγινα μαμά. Εγώ έχω να κοιμηθώ 9 μήνες και είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλω να το πάω εκεί ακόμα. Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος», είχε πει η ίδια στο podcast του Fipster στο Youtube.

Φέτος λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία θα περάσουν την πρώτη του Πρωτοχρονιά μαζί και θα υποδεχτούν το νέο έτος αγκαλιά με τον γιο τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του παιδιού, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της της Real Life και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής κάνουν σχέδια για την βάφτιση του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι προγραμματίζει τη βάπτιση του μικρού και προσπαθεί να διευθετήσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρξει χρόνος. Υπάρχουν δυο περίοδοι μέσα στο έτος που θεωρούνται καταλληλότερες για το επικείμενο μυστήριο: η άνοιξη, πριν ξεκινήσει η μεγάλη περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα, αλλά και το τέλος του καλοκαιριού όταν θα επιστρέψει σπίτι της.

Εκτός από τη βάφτιση του γιου της, η Ελένη θα γίνει νονά του γιου της καλής φίλης και συνεργάτιδάς της PR manager της Panik Records, Λίας Παπαδοπούλου, η οποία είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη. 

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί η Ελένη Φουρέιρα δε σταματά να δείχνει στους φίλους της και στους συνεργάτες της, φωτογραφίες και βίντεο με τα κατορθώματα του μονάκριβου γιου της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164