Ελένη Φουρέιρα: Αντίστροφη μέτρηση μέχρι να γίνει μαμά – Η τελευταία φορά που την είδαμε στη σκηνή

Στην καλύτερή της φάση φαίνεται πως βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα η οποία πλέον μετρά αντίστροφα τον χρόνο μέχρι τη στιγμή που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Και μπορεί στην αρχή της εγκυμοσύνης της η Ελένη Φουρέιρα να αναγκάστηκε να διακόψει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις λόγω κάποιων επιπλοκών που είχαν προκύψει, ωστόσο τώρα είναι όλα καλά. Η τραγουδίστρια εργάζεται πυρετωδώς για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα ενώ σύμμαχό της σε όλη αυτή τη διαδρομή έχει τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. (δες εδώ όσα αποκάλυψε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

«Μη με βλέπεις έτσι με την κοιλιά τούρλα! Μπαίνω κανονικά στο στούντιο, ηχογραφώ νέα κομμάτια, ετοιμάζω νέο ξενόγλωσσο άλμπουμ, προετοιμάζω το tour μου. Για μένα αυτό είναι ζωή. Έχω τεράστια λαχτάρα να ανέβω ξανά στη σκηνή και μετά να κατέβω για να πάρω αγκαλιά τον γιο μου. Ανυπομονώ να συνδυάσω αυτές τις δύο μεγάλες μου αγάπες», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Vogu.

Λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο ο γιος της εκρηκτικής τραγουδίστριας και του αγαπημένου της σταρ του ποδοσφαίρου, ψάξαμε και βρήκαμε την τελευταία φορά που την απολαύσαμε επί σκηνής, πριν αποκαλύψει πως είναι έγκυος.

Η τελευταία φορά λοιπόν που είδαμε την Ελένη Φουρέιρα να ανεβαίνει στη σκηνή και να τα δίνει όλα, ήταν στα μέσα του περασμένου Ιουλίου. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο party που διοργάνωσε  γνωστό club διασκέδασης του Κεραμεικού προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί τα δέκα χρόνια λειτουργίας του.

Η σκηνή που φιλοξένησε την Ελένη Φουρέιρα είχε στηθεί ακριβώς έξω από το νυχτερινό μαγαζί ενώ από πολύ νωρίς είχε συγκεντρωθεί στο σημείο πλήθος κόσμου για να την απολαύσει και εκείνη δεν τους άφησε με το παράπονο αφού έδωσε στην κυριολεξία τον καλύτερό της εαυτό.

Λίγες ημέρες πριν από αυτή την εμφάνιση, η Ελένη Φουρέιρα είχε εμφανιστεί και στα Mad Awards όπου και πάλι είχε κλέψει την παράσταση.

Read More

And More