Ελένη Φουρέιρα: Αποθεώνεται παγκοσμίως και το απολαμβάνει – Η θέση του Fuego στα itunes

Τρέμε Selena Gomez, έρχεται η Ελένη Φουρέιρα! Αυτό μας έρχεται στο μυαλό αντικρύζοντας την θέση του Fuego στα παγκόσμια itunes. Γιατί μπορεί η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision 2018 να κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ωστόσο, κατάφερε να μαγέψει όλη την Ευρώπη -και όχι μόνο όπως φαίνεται- με την εκρηκτική παρουσία, την σέξι χορογραφία και το ταπεραμέντο της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, το βράδυ της Κυριακής, επέστρεψε στην Αθήνα και παρά το κουραστικό ταξίδι της, δεν σταμάτησε να χαμογελάει, δείχνοντας τρισευτυχισμένη για όσα κατάφερε. Υπερήφανη, δεν σταματά να μας δείχνει στα instagram stories τις θέσεις που έχει το Fuego στις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και την 15η θέση που έχει καταφέρει να κατακτήσει στα itunes παγκοσμίως! Στην πρώτη θέση είναι η Selena Gomez, ακολουθούν άλλοι πασίγνωστοι καλλιτέχνες και στην 15η θέση εμφανίζεται το όνομα της Ελένης, με άλμα 53ων θέσεων!

Σήμερα κατάφερε ν’ απολαύσει αυτή την επιτυχία της, χαλαρώνοντας στην παραλία, με μεγάλη πιθανότητα να έχει στην τσάντα θαλάσσης, την σωσία κούκλα της, με την εμφάνιση της Eurovision.

Δες μερικά από τα instagram stories της

 

Όσο για το πώς περνά η Ελένη Φουρέιρα αυτή τη στιγμή…

Read More

And More