Ελένη Φουρέιρα: Έγινε για τέταρτη φορά θεία – Γέννησε η αδερφή της

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την Ελένη Φουρέιρα.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έγινε θεία για τέταρτη φορά, καθώς η αδελφή της, Ιωάννα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Φανερά ενθουσιασμένη από την έλευση του ανιψιού της, η ίδια δημοσίευσε στα instastories της μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες γλυκές μου άγγελε. Ανυπομονώ να σε κρατήσω στα χέρια μου».

Μάλιστα, δεν δίστασε ακόμα να ευχαριστήσει τον μαιευτήριο και τον γυναικολόγο της αδερφής της για την φροντίδα που της έδειξαν.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Ελένη Φουρέιρα έχει δύο αδελφές, την Μαργαρίτα και την Ιωάννα. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί της Ιωάννας, ο ερχομός του οποίο πλημμύρισε με χαρά όλη την οικογένεια της αγαπημένης pop star.

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τον τοκετό έκανε όμως και η Ιωάννα Φουρέιρα, γράφοντας στη λεζάντα που συνόδευε το παρακάτω κολάζ φωτογραφιών: “Καλώς μας ήρθες αγοράκι μας!!! Υπέροχος, κούκλος, χαμογελαστός τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στην συνέχεια. Το ταξίδι μας τώρα αρχίζει. Σε αγαπάμε έως το άπειρο” .

Να τους ζήσει!

Read More

And More